Pet Remedy matkaspray 15 ml

Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille, kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille.
Pakkauskoko:
15 ml
Markkinoija:
Biofarm Oy
Tuotetta varastossa
10,80 €
720,00 € / 0.0150
Pet Remedy on luonnollinen, stressiä poistava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus, jota on saatavilla sekä pistorasiaan kytkettävänä haihduttimena että sprayna (15 ml ja 200ml).
Aivojen luonnolliset ”viestinviejät”( välittäjäaineet) välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai kiihottua. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja. Pet Remedylla on siis rauhoittava (mutta ei unettava) vaikutus, joka alkaa välittömästi.
Voidaan suihkuttaa suoraan tekstiilipinnoille (myös vaatteisiin), pH-neutraali (turvallinen iholla tai turkissa). Välitön vaikutus. Voidaan käyttää autossa, tallissa ja hevoskarsinassa. Voidaan suihkuttaa sormiin ja hieroa eläimen kuonoon, leuan alle ja rintaan.
Älä suihkuta suoraan lemmikin naamaan.
Aqua, Isopropanol, Fragrance Blend, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance Blend Ingredients (Valerian Blend 266679), Valeriana Officinalis Root Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Salvia Officinalis Oil, Ocimum Basilicum Oil (Sweet Basil)
Älä käsittele märillä käsillä, älä sijoita lähelle lämmönlähdettä. Ei lasten ulottuville. Jos nestettä roiskuu käsille tai silmiin, pese se pois runsaalla vedellä. Jos vahingossa nielet nestettä, käänny lääkärin puoleen ja näytä pakkausta.
Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus (4-ALLYLANISOLE, PINENES, VETIVEROLS) voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Jos lemmikkisi on stressaantunut, ota yhteyttä eläinlääkäriisi.
Stressin oireita voivat olla esim. muuttunut käytös (liiallinen itsensä nuoleminen, seurallisuuden puute, yhtäkkinen aggressiivisuus), merkkaaminen virtsalla / ulosteilla, ruokahaluttomuus sekä raapiminen. Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset kotona (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu tai liikehdintä, matkustus tai käynnit eläinlääkärissä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)